Materiale
Bumbac

Bumbac

Cel mai popular material natural din industria de îmbrăcăminte. Bumbacul se caracterizează prin proprietăți precum moliciune, flexibilitate, rezistență, absorbție bună și respirabilitate. Este placut la atingere si poate rezista la temperaturi mai ridicate. Este adesea folosit în combinație cu materiale sintetice sau elastan.


Vizualizați produsele

GOTS bumbac organic

GOTS bumbac organic

Bumbac provenit din agricultură controlată ecologic și prelucrat în continuare sub control strict al tuturor proceselor de producție.

Cei mai mari producători includ Turcia, India, SUA și China.

Puteți fi siguri că produsele marcate cu sigla GOTS au fost produse cu responsabilitate socială și ecologică.


Vizualizați produsele

bumbac SUPIMA®

bumbac SUPIMA®

Marca reprezentând bumbac de cea mai înaltă calitate 1% din producția mondială. Acesta este un tip de bumbac Pima cultivat în SUA cu mai mult de un secol de istorie. Fibrele sale lungi unice sunt de două ori mai groase decât bumbacul obișnuit. Ele previn tragerea, ruperea și ruperea, datorită cărora produsele fabricate din acesta sunt incredibil de moi, rezistente la pilling și își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp.


Vizualizați produsele

lâna merino

lâna merino

Așa-numita fibră activă, care reglează modificările temperaturii corpului, poate absorbi o cantitate mare de umiditate și, odată cu aceasta, moleculele de miros de transpirație.

Aparține celor mai respirabile fibre naturale. Elasticitatea naturală ajută la menținerea stabilității dimensionale, făcând materialul ușor de întreținut.


Vizualizați produsele

Bumbac prefilat

Bumbac prefilat

In timpul procesului de productie a produselor din bumbac, spatiul dintre fibrele individuale este redus si astfel se elimina riscul contractarii textilelor in timpul ciclului de spalare si uscare. Acest proces permite spălarea produsului final la temperaturi ridicate, permițând îndepărtarea tuturor murdăriei și bacteriilor.


Vizualizați produsele

Bumbac mercerizat

Bumbac mercerizat

Procesul de mercerizare are loc prin imersarea firului de bumbac intr-o baie, in care se modifica sectiunea transversala si se indrepta fibrele neuniforme. Secțiunea transversală a fibrei capătă astfel o formă aproape perfectă. Materialul final devine mai fin, mai strălucitor și mai moale la atingere. Mercerizarea realizează o rezistență mai mare și o stabilitate mai bună a culorii materialului.


Vizualizați produsele

Tratament cu silicon

Tratament cu silicon

Tratamentul țesăturii într-o baie de silicon pentru a-și îmbunătăți proprietățile, asemănător balsamului de rufe, dar cu efect mai permanent. Produsul astfel tratat este moale la atingere, rezistent la murdărie, se murdărește mai puțin și imprimarea aderă mult mai bine la el.


Vizualizați produsele

Umplutură tricot - nepieptănat

Umplutură tricot - nepieptănat

Greutate tricot cu stâlpi caracteristici în formă de copac pe partea din față și funde pe partea din spate. Țesătura este completată cu un fir de umplutură, care este ghidat de-a lungul părții greșite a tricotului. Firul adăugat mărește rezistența, absorbția și volumul țesăturii tricotate.


Vizualizați produsele

Umplutură tricot - pieptănat

Umplutură tricot - pieptănat

Un tricot portant, cu stâlpi caracteristici în formă de copac pe față și o suprafață moale pieptănată pe revers. Partea inversă a materialului, completată cu un fir de umplere, este slăbită prin tratament mecanic. Suprafața astfel tratată are un volum mai mare și prezintă proprietăți mai calde.


Vizualizați produsele

Fibră de bambus

Fibră de bambus

Fibră din bambus pe bază de celuloză regenerată. Are proprietăți termoreglatoare, antibacteriene, antifungice și antistatice. Este mai puternic, cu o capacitate de absorbție de 3 ori mai mare decât bumbacul, rezistent la spălări frecvente și își menține proprietățile pentru o perioadă lungă de timp. Nu vă recomandăm să folosiți balsam pentru a nu reduce absorbția materialului.


Vizualizați produsele

prosop

prosop

Țesătură buclă formată din bucle puternice pe ambele părți ale materialului. Este o țesătură tridimensională cu o atingere foarte moale și proprietăți excelente de absorbție. Este folosit în principal pentru a face prosoape și prosoape de baie cu o compoziție materială din bumbac 100% sau amestecuri de fibră de bambus și bumbac.


Vizualizați produsele

Lână

Lână

Țesătură tricotată portantă, caracterizată printr-o suprafață moale pieptănată dens pe ambele părți ale materialului. Are proprietăți excelente de izolare termică, o durată de viață lungă și este ușor de întreținut. Este adesea tratată cu un tratament antipilling. Produsele sunt potrivite pentru broderie și gravare cu laser.


Vizualizați produsele

Tratament anti-pilling

Tratament anti-pilling

Tratament de stabilizare pentru a reduce materialul de formare a bolilor.


Vizualizați produsele

Coajă moale

Coajă moale

Softshell este o țesătură laminată pentru îmbrăcăminte modernă, sport și îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. Este împărțit în membrană și non-membrană. Hainele confectionate din aceste materiale sunt usoare, calduroase, flexibile si cu rezistenta mecanica ridicata. Un softshell cu o membrană poate fi apoi impermeabil și respirabil în același timp.


Vizualizați produsele

Jersey singur

Jersey singur

Tricot fin, portant, cu stâlpi caracteristici în formă de copac pe partea din față și funde pe partea din spate. Țesătura se caracterizează prin elasticitate, moliciune și ușurință de rupere. Firele folosite la prelucrarea țesăturii tricotate au un impact asupra calității finale a mărfurilor.


Vizualizați produsele

Twill

Twill

Legarea este caracterizată de linii diagonale care se repetă în mod regulat. Se formează prin alternarea unui sistem de fire de urzeală și croșetat. Țesătura este foarte puternică, rezistentă la rupere și ușor de întreținut. Cea mai comună utilizare a țesăturii twill este în denim sau haine de lucru. Materialul este, de asemenea, popular pentru producția de capace, atât netede, cât și lustruite. Finisajul suprafeței de șlefuire a twillului înmoaie suprafața și îi conferă un aspect mat.


Vizualizați produsele

Legătură în pânză

Legătură în pânză

O legare puternică, care se repetă în mod regulat, care se caracterizează prin același aspect ca și aversul și reversul. Cu aranjamentul său simplu și dens, creează o suprafață uniformă, netedă, potrivită pentru imprimare și broderie. Țesăturile sunt confecționate din bumbac sau poliester pieptănat de înaltă calitate.


Vizualizați produsele

Pichet

Pichet

Tricotaj rezistente cu model, cu model geometric din plastic pe laterale. Pe revers, este completat cu un fir căptușit. Acest tip de tricot este popular în producția de tricouri polo și îmbrăcăminte potrivite pentru sport și activități fizice. Produsele realizate din acesta sunt respirabile și ușor de întreținut.


Vizualizați produsele

Interlock pique

Țesutura tricotului de blocare portantă cu un model în care două rânduri de blocare complete alternează cu un rând de suport cu o singură față. O parte a tricotajelor are cusături alungite cu sert, iar cealaltă parte este netedă.


Vizualizați produsele

Doua fete

Țesătură tricotată cu două fețe, numită și cu două fețe. Legatura are coloane dens alternate avers și revers pe avers și revers. În starea liberă este posibil să se vadă doar ochii feței, în starea întinsă se văd și ochii din spate. Această țesătură tricotată arată identică atât pe partea din spate, cât și pe partea din față, iar în direcția transversală, materialul prezintă o elasticitate ridicată.


Vizualizați produsele

Elastan

Este o fibră poliuretanică foarte fină, puternică, flexibilă. Caracteristica de bază este flexibilitatea ridicată. Elastanul poate fi întins la trei până la șapte ori lungimea inițială fără a se rupe. Este întotdeauna folosit în combinație cu alte materiale, asigură stabilitatea formei, crește flexibilitatea și reduce contracția produsului final. Elastanul este susceptibil la temperaturi ridicate.


Vizualizați produsele

Poplin

Cel mai folosit tip de material pentru producerea cămășilor. Este extrem de moale, plăcut la atingere, dar suficient de rigid. Este produsă cu o țesătură clasică de pânză, care are un număr mai mare de urzeală decât firele de croșetat.


Vizualizați produsele

Poliester

Fibră sintetică produsă prin modificarea materialului de intrare. Este foarte puternică, astfel încât este posibil să se creeze o fibră puternică sau foarte fină (micropoliester). Materialul este durabil, cu uscare rapidă, ușor de întreținut. Este potrivit pentru sport și activități fizice. Procese chimice și mecanice.


Vizualizați produsele

Viscoză

Fibră realizată pe bază de celuloză regenerată. Materia primă de bază este celuloza din lemn sau bumbac. Materialul este respirabil cu proprietăți foarte absorbante. În comparație cu bumbacul, este mai fin, mai strălucitor și mai moale.


Vizualizați produsele
  Cele mai recente recenzii ale clienților

Sunt foarte multumit de calitatea produsului si de organizarea foarte buna a livrarii si urmarirea treptata a produsului. Am făcut mai multe comenzi „4 + 1”. Va multumesc si va doresc mult succes si il recomand tuturor.
Валентина, 22.06.2024
Comanda a fost pentru 4 tricouri + un cadou. Darul dispăruse
Miroslav, 21.06.2024
  HaineSimple.ro

Ai comandat 4 tricouri și le-ai primit. Dacă ai comandat 5 bucăți, primeai o reducere, nu un cadou. Totul este descris în detaliu peste tot pe e-shop.


Tricourile sunt conform comenzii, sunt multumit de achizitie.
Client verificat, 21.06.2024
Livrare rapida
Pavel V., 21.06.2024
Arata tot
Optiuni de livrare
 • vom trimite coletul din depozitul nostru marți 25.06.2024
 • coletul este apoi livrat în 2-5 zile lucrătoare
 • Curier Cargus - cel mai adesea 14,99Lei
 • Curier DPD - cel mai adesea 19,99Lei
 • FAN curier - cel mai adesea 14,99Lei
 • Coletăria Z-Point - cel mai adesea 7,99Lei
 • livrare gratuita de la 499Lei
Optiuni de plata
 • plata la livrare
 • plata cu cardul VISA, MasterCard
 • Google Pay
 • Apple Pay

Îmbrăcăminte de calitate fără imprimare

Întrebări?